Et netværksteam er guld!

At have faglig dygtige, stabile og kompetente samarbejdspartnere er det allervigtigste for Karlshøj & Co . Der ud over så følger humor, fleksibilitet og rummelighed.  Alt dette gør, at vi kan sikre DIG den bedste løsning af din opgave.

Karlshøj & Co er en “netværksvirksomhed”. Det vil sige, at vi sammensætter det rette team, alt efter hvilken opgave vi skal løse. Det er både praktisk og nemt for dig som kunde.

Vi har valgt, at jeg kun vil samarbejde med kreative, sjove og fagligt indsigtsfulde samarbejdspartnere. Derved sikres du altid det bedste team til opgaven når du vælger Karlshøj & Co til at løse din opgave.

Vi vælger kun samarbejdspartnere, der har samme filosofiske og teoretiske ståsted som vi selv har.

Ofte vil det være proceskonsulent Kristine Karlshøj du booker, når du skal have løst en opgave. Er det en større, eller mere kompleks opgave, så kan det være en fordel at være flere konsulenter på opgaven.

Nedenfor præsenterer vi et par af de konsulenter du kan møde ved større opgaver.

Mia Tjerrild  – Ledelses- og organisationsudvikling

Mia tilbyder facilitering af organisationsforandringer. Mia Tjerrild er skarp på rekruttering og HR, og har en del erfaringen inden for både det private og kommunale landskab.

Sammen med Mia udgør vi et godt team til løsning af større personale- team- og ledelsesudviklingsopgaver.

Mias ydelser:

  • Organisationsudvikling
  • Lederrådgivning
  • HR & rekruttering

www.miatjerrild.dk
mia@miatjerrild.dk
+ 45 30 28 00 99

Nis Grønager Madsen – Samskabelse

Mr. Samskabelse – Det er nisgmadsen!
Når Nis G Madsen skaber udviklingsprocesser, så handler det altid om samskabelse i institutioner og kommuner. Hvis du vil vide mere om hvad samskabelse er for en størrelse, så tjek Nis G Madsens side ud, og læs hans letforståelige og fremragende bøger om emnet.

Nis tager i sine oplæg og foredrag udgangspunkt i praktiske eksempler, så det bliver nemt for dig at overføre din nye viden til din hverdag.

Nis samarbejder med Karlshøj & Co i samskabelsesprocesser, hvor vi udfolder begrebet og samtidig arbejder praktisk med nye handlemuligheder.

Nis´ ydelser:

  • Samskabelse
  • Foredrag

www.nisgmadsen.com

+45 30 26 36 22

Marie Wöldike – Visuel identitet

“Business Planner” hedder den bog som Marie Wöldike og Kristine Karlshøj har udgivet sammen. Business Planner hjælper dig med at sætte mål for din virksomhed, og er samtidig et planlægningsværktøj.  Du kan købe bogen på Business-planner.dk . Du kan også følge Facebooksiden Business Planner .

Marie er nabo til Karlshøj & Co i kontorfællesskabet NOW Huset i Tullebølle på Langeland.

Hvis du har brug for en flot visuel identitet, som sidder lige i skabet – så skal du ringe til Marie Wöldike. Hun er tilmed meget nem at samarbejde med – og det kan være en fordel.

Maries ydelser:

  • Visuel identitet
  • Webdesign
  • Tryksager

www.woldike.nu
mw@woldike.nu
+ 45 21 84 30 59