Mit netværksteam er mit guld!

At have faglig dygtige, stabile og kompetente samarbejdspartnere er det allervigtigste for mig. Der ud over så følger humor, fleksibilitet og rummelighed.  Alt dette gør, at vi kan sikre DIG den bedste løsning af din opgave.

Kristine Karlshøj er en “netværksvirksomhed”. Det vil sige, at jeg sammensætter mit team, alt efter hvilken opgave jeg skal løse. Det er både praktisk og nemt for dig som kunde.

Jeg har nemlig valgt, at jeg kun vil samarbejde med kreative, sjove og fagligt indsigtsfulde samarbejdspartnere. Derved sikres du altid det bedste team til opgaven når du vælger konsulentbureauet Kristine Karlshøj til at løse din opgave. Samtidig så vælger jeg kun samarbejdspartnere som har samme ledelsesteoretiske ståsted som jeg selv har.

Ofte vil det være Kristine Karlshøj du booker, når du skal have løst en opgave. Er det en større, eller mere kompleks opgave, så kan det ofte være en fordel at være flere konsulenter på opgaven.

Nedenfor præsenterer jeg et par af de konsulenter du kan møde ved større opgaver.

Mange hilsner

Kristine Karlshøj

Mia Tjerrild  – Ledelses- og organisationsudvikling

Mia og jeg tilbyder facilitering, lederrådgivning og procesdesign – sammen – og hver for sig. Faktisk så er vi selv overrasket over hvor godt vi supplerer hinanden. Vi har de samme kompetencer, på hver vores måde. Mia Tjerrild er skarp på rekruttering og HR, og har en del erfaringen inden for både det private og kommunale landskab.

Sammen udgør vi et godt team til løsning af større personale- team- og ledelsesudviklingsopgaver.
Mia og jeg tilbyder desuden lederuddannelse, hvor du kan opnå ledelseskompetencer på diplomniveau.

Mias ydelser:

  • Organisationsudvikling
  • Lederrådgivning
  • HR & rekruttering

www.miatjerrild.dk
mia@miatjerrild.dk
+ 45 30 28 00 99

Nis Grønager Madsen – Samskabelse

 

Mr. Samskabelse – Det er nisgmadsen!
Når Nis G Madsen og jeg skaber udviklingsprocesser sammen, så handler det altid om samskabelse i institutioner og kommuner. Og tag ikke fejl af samarbejde og samskabelse. Det er to vidt forskellige begreber. Hvis du vil vide mere om hvad samskabelse er for en størrelse, så tjek Nis G Madsens side ud, og læs hans letforståelige og fremragende bøger om emnet.

Nis tager i sine oplæg og foredrag udgangspunkt i praktiske eksempler, så det bliver nemt for dig at overføre din nye viden til din hverdag. Nis´foredrag kan bookes igennem Athenas

Nis og jeg kan bookes til samskabelsesprocesser, hvor vi udfolder begrebet og samtidig arbejder praktisk med nye handlemuligheder.

Nis´ ydelser:

  • Samskabelse
  • Foredrag

www.nisgmadsen.com

+45 30 26 36 22

Marie Wöldike – Visuel identitet

“Business Planner” hedder den bog som Marie Wöldike og jeg udgiver i fællesskab. Business Planner hjælper dig med at sætte mål for din virksomhed, og er samtidig et planlægningsværktøj. Business Planner udkommer i 2018, og senere som webplatform og virtuelt netværk. Du kan købe bogen på Business-planner.dk . Du kan også følge vores Facebookside Business Planner .

Marie og jeg er naboer i kontorfællesskabet NOW Huset i Tullebølle på Langeland.

Hvis du har brug for en moderne og stilren grafisk profil, som sidder lige i skabet – så skal du ringe til Marie Wöldike. Hun er tilmed meget nem at samarbejde med – og det kan være en fordel.

Maries ydelser:

  • Visuel identitet
  • Webdesign
  • Tryksager

www.woldike.nu
mw@woldike.nu
+ 45 21 84 30 59