Lederrådgivning er en tillidssag

 

Som leder står du ofte alene med udvikling, afvikling, organisationsændringer og andre store forandringer. Det kræver sin mand eller kvinde at stå fast og holde ved. Ofte kan det være en hjælp at have en at dele sine udfordringer med. En lederrådgiver, mentor eller coach. Kært barn har mange navne. Men det handler om at der er én der er der for DIG.

Lederrådgivning handler også om din personlige og faglige udvikling. Hvor er du på vej hen i dit arbejdsliv? Står der et jobskifte for døren? Har du styr på din work-life balance?

Når du vælger din personlige lederrådgiver så handler det ofte om tillid og faglighed. Tillid opnår vi ved at tale sammen, være ærlige og give os tid til dialogen. Fagligheden ligger i erfaring, uddannelse og de metoder vi anvender.

Min lederrådgivning henvender sig i høj grad til skoleledere og kulturledere på alle niveauer, men tilbydes til ledere i alle fagpositioner.

Som lederrådgivere vil vi gøre alt for, at vi sammen kan skabe et tillidsfuldt samarbejde. Vi giver os den tid der skal til for at du føler dig tryg, så vi sammen kan udarbejde den plan som passer til dig.

Hos Karlshøj & Co anvender vi forskellige redskaber og metoder – alt efter hvem du er, og hvad du har brug for. Ofte vil vi bede dig om at visualiserer din ønskede fremtid, skabe et overblik ved for eksempel at anvende mindmap eller lave et visionboard.

Lederrådgivning foregår enten i vores mødelokaler, i din virksomhed eller i et passende mødelokale som du finder. Vi kan også vælge en walk-and-talk. Rådgivning for offentlige leder kan med fordel kombineres med de ledelsesevalueringer der anvendes i forvejen. Vi tager nemlig udgangspunkt i din virkelighed og dit ståsted.

Book et kaffemøde hvis du ønsker at mødes én til én før vi starter et forløb op.

Du er også velkommen til at ringe på  22 17 11 77 eller sende en MAIL