Velkommen hos Karlshøj & Co

Vores redskaber er:

  • Relationen
  • De gode spørgsmål
  • De cirkulære forløb

T: 22 17 11 77

M: kristine@karlshoej.co

Vi skaber meningsfulde forandringer for dig og din organisation

Vores kunder og samarbejdspartnere siger om os, at vi er rigtig god til at:

  • Designe rammer
  • Skabe rum for forandring
  • Være modige
  • Gode til at få mennesker til at tro på sig selv
  • Skabe meningsfulde (arbejds)liv
  • Være knivskarpe og fange essensen hurtigt

Om Kristine Karlshøj

Kultur- og uddannelsessektoren

Jeg har brugt mange år på at finde ind til kernen i hvad der er særligt mig. Det har jeg blandt andet gjort gennem mange års arbejde som leder af Danmarks største (og smukkeste) børnekulturhus ”Nicolai for børn” i Kolding, samtidig med at jeg også var leder for Kolding Kommunale Billedskole og projektleder for Legeparken i Kolding.

I 2015 flyttede jeg til Langeland med min familie og startede konsulentbureauet Karlshøj & Co.

Jeg underviser en del i ledelse og facilitering, og min drivkraft er netop, at hjælpe mennesker med at udvikle sig fagligt og personligt.

Ledelse er min faglighed

Gennem mange års uddannelse har jeg opnået stor faglig viden og flotte topkarakter. Jeg har en kandidat i Industrielt Design fra Designskolen i Kolding. Jeg har en diplom i Kunst- og kulturledelse fra Scenekunstens Udviklingscenter og en Master i Børne- og ungdomskultur fra Syddansk Universitet. Du kan læse min masterafhandling HER.

Jeg elsker at uddanne og udvikle mig, og jeg opfordrer alle mine kunder, menties og kursister til at gøre det samme. Uddannelse giver viden. Viden giver os muligheder og mod til at skabe den verden og det liv som vi ønsker.

Netværk er min drivkraft

Mit drive er at sætte projekter i gang. Jeg er initiativtager til adskillige leder- og businessnetværk, og opstartskvinde for blandt andet Pecha Kucha Night  i Svendborg og Business Netværk Langeland, samt netværk for LederKvinder på Fyn. Jeg faciliterer desuden flere erhvervsnetværk, blandt andet basketklubben Rabbits erhvervssponsornetværk med over 150 virksomheder på Fyn.

Jeg bruger ikke certificerede analyseredskaber i min rådgivning. Jeg tager udgangspunkt i DIN virksomhed og DIN virkelighed. Jeg bruger min intuition, min empati og min sunde fornuft. Jeg arbejder ud fra et holistisk og cirkulært perspektiv med coachende og rådgivende metoder. Jeg er struktureret og procesorienteret – altid rettet mod det fælles mål.

Er du glad for at læse CV der er sat op i kronologisk rækkefølge, ja så skal du ikke snydes. HER er det.
Du er meget velkommen til at booke et skype- eller kaffemøde med mig hvis du har et konkret projekt som du ønsker min ekspertise til.

Jeg glæder mig meget til at møde dig

Mange hilsner

Kristine Karlshøj