Facilitering

Når du har brug for en til at styre processen!

Hvor går man hen når man går af?

- 2 dags kursus for ledere som nærmer sig en seniortilværelse

Diplomfag i ledelse - ledelse af forandringsprocesser

- Hvordan faciliterer og leder vi forandringer i organisationer

De anbefaler Kristine Karlshøj

Skulle du være det mindste i tvivl? - Så læs alle de gode anbefalinger

Kristine udviklede konferencedagen loyalt og i godt samarbejde med os. Hun førte os og deltagerne kompetent igennem konferencen – holdt mange bolde i luften, og sørgede for at konstruktive og kritiske dialoger fik tid og plads. Efterfølgende fik vi et solidt og godt opsamlingsmateriale fra dagen, som levede op til forventningerne, og som danner et godt grundlag for det videre arbejde med konferencens tema.

Anders Holst, Statens Scenekunstskole

Kristines sympatiske tilgang til struktur og målrettethed giver en lyst til at putte de kreative tanker i en overskuelig sætterkasse. Jeg valgte Kristines kursus, da jeg mener, at for at kreative evner skal blive til en succes skal man være meget struktureret og ambitiøs, og det kræver rammer og planlægning. En metode til at rammesætte dette bliver præsenteret charmerende og ligetil at Kristine. Nemt at efterleve, og til at implementere i en kreative proces.

Louise Kingo Liokouras, THE ORGANIC CLUB

Kristine er en dygtig og inspirerende underviser. Hun formår at få en til at tænke ud af boksen, strukturere ideer og opsætte målbare og konkrete mål. Det har helt klart været et godt spark i den rigtige retning at deltage i det iværksætter kursus hvor Kristine har undervist

Josefine Ingversen, Skrædder

Kristine afviklede et rigtig godt og glimrende struktureret (!) kursus, der ikke kun handlede om skemaer og planer, nærmest tværtimod. På bedste vis formår Kristine at skabe orden og overblik indefra, så jeg som kursist faktisk bliver optimistisk og tror på, at der kan skabes struktur i min kreative hverdag. Absolut værd at bruge tid på. Det føles som om, jeg er kommet meget tættere på at have både tid og overblik.

Anna Pia Holmgaard, Journalist & forfatter

En fremragende facilitator i Svendborg Rabbits netværket! Som Salgs- & Sponsorchef opsøger jeg folks tilbagemeldinger og de er ikke mindre end imponerende! Der er indhold og substans i dagsordenen og møderne afvikles til perfektion! En klar anbefaling herfra...

Lars Aagaard, Svendborg Rabbits

Jeg havde den store faglige (og personlige) fornøjelse af modtage rådgivning og sparring fra Kristine i forhold til mine ledelsesopgaver, udviklingsarbejde samt egne målsætninger. Forløbet med Kristine bidrog til bl.a. at skabe overblik, motivation og øjne nye muligheder for effektive, givtige samt især spændende muligheder i mit arbejde som formidlingschef for Danmarks Forsorgsmuseum.

Sarah Smed, Danmarks Forsorgsmuseum

Kristine er en usædvanlig positiv og meget inspirerende netværkslederkollega. Hun er dedikeret og på ingen måde frembusende i hendes respons; Tværtimod fornemmer man en dybere refleksion over de problemstillinger vi arbejder med og hendes indlevelsesevne og engagement er i top.

Kirsten Nyboe, by Nyboe

Kristine har et meget vindende væsen, som man ikke kan undgå at have det godt i selskab med. Det er min oplevelse, at Kristine har meget empati, og er i stand til at skabe et godt arbejdsklima for sine medarbejdere. Kristine er god til at finde ind til kernen af tingene, bevare overblikket og motivere sine kolleger/medarbejdere.

Ole Stokholm Lauridsen, Afdelingsleder

Jeg oplever Kristine som en meget inspirerende daglig leder og udviklingskonsulent. Nysgerrig, åben og positiv. Kristine er nem at arbejde sammen med, hun er sympatisk, fagligt knusende dygtig og man kan mærke at hun bare brænder for børnekultur og æstetiske læringsprocesser. Kristine er den alle har lyst til at lege med.

Vibeke Valter Wulff, Skaberkraft.dk

Kristine Karlshøj har været konsulent på udviklingen af bloggen teatertanker.dk, hun har altid været forberedt, veloplagt og stillet de gode nødvendige spørgsmål, som driver én videre i udviklings arbejdet. Kristine har været god til hele tiden at følge op på processen og har været drivkraften fra dag ét.

Hanna Karina Mikkelsen, Teatret Masken
By: Kristine Karlshøj On: oktober 08, 2020 In: Ikke kategoriseret Comments: 0

Den næste bog jeg skriver handler om at vandre. Den handler også om at vandre med “noget”.  Langeland er det perfekte sted at starte sin vandretur. Der er kilometervis af kyst som er yderst velegnet til vandring. Der er skov, Øhavsstien og Margueritruten som er smukke at vandre på....

Read more
By: Kristine Karlshøj On: august 31, 2020 In: Ikke kategoriseret Comments: 0

Jeg oplever, at mange af de arbejdspladser jeg hjælper som konsulent, har udfordringer med at håndterer det stigende tempo der er på arbejdspladsen.  Det handler ikke altid om, at tingene går for stærkt. Det handler om dit mindset, hvordan du går på arbejde og hvordan du løser dine opgaver....

Read more
By: Kristine Karlshøj On: august 13, 2020 In: Ikke kategoriseret Comments: 0
By: Kristine Karlshøj On: juni 25, 2020 In: Ikke kategoriseret Comments: 0
By: Kristine Karlshøj On: juni 09, 2020 In: Ikke kategoriseret Comments: 0
By: Kristine Karlshøj On: maj 18, 2020 In: Ikke kategoriseret Comments: 0
By: Kristine Karlshøj On: april 04, 2020 In: Ikke kategoriseret Comments: 0
By: Kristine Karlshøj On: marts 30, 2020 In: Ikke kategoriseret Comments: 0
By: Kristine Karlshøj On: marts 20, 2020 In: Ikke kategoriseret Comments: 0
By: Kristine Karlshøj On: marts 11, 2020 In: Ikke kategoriseret Comments: 0