Foredrag er også øvelser og bevægelse. Så er I forberedt!

 

Det der i mine øjne kendetegner en god foredragsholder, er kombinationen af et gennemarbejdet fagligt stof og en fremragende performance. Du har som tilhører valgt at bruge 2 timer sammen med denne person. Så forventer du også at få både en faglig opsang og et godt grin med hjem. Når jeg holder foredrag så veksler jeg gerne mellem fagligt input, øvelser og bevægelse.

Så er I forberedt!

 

Et foredrag kan både være et mindre fagligt oplæg for 10 personer, og det kan være et ”feel good” oplæg for 150 personer. Det gør ingen forskel for mig. Det vigtigste er at I har valgt at det skal være mig som giver jer en god oplevelse. Et foredrag varer typisk 1 ½ – 2 timer.

Har du ønsker om et særligt foredrag . Så send mig en mail.

Foredrag: FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET

Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mere frihed i kalenderen. Et foredrag hvor vi afprøver teknikkerne i praksis

Dette foredrag er målrettet ledere som ønsker at lære mere om “faciliterende ledelse”. Facilitering betyder at gøre let. I hverdagen vil brugen af de faciliterende teknikker betyde en lettere løsning af hverdagens opgaver, et større overskud hos medarbejderne og mere engagement. I dette foredrag vil vi gennemgå hvad facilitering betyder i ledelse, og afprøve en række faciliterende teknikker. Et foredrag for ledere, mellemledere, teamledere, afdelingsledere mv.

Foredraget er velegnet til både private og offentlige virksomheder. Et oplagt foredrag til et ledermøde, afdelingsseminar eller lederkonference.

Foredragspris: 7.000 – 10.000 kr. + moms & kørsel

Book dit foredrag HER

 

Foredrag: Om at skabe struktur i dit arbejdsliv

Dette foredrag handler om at skabe livskvalitet. Det kan vi gøre ved at skabe struktur, og derved skabe balance mellem orden og kaos. Det gælder både i vores arbejdstid, familietid og i vores fritid.

Vi fokuserer her på at skabe balance mellem orden og kaos, og derved give mulighed for at åbne for den livskvalitet vi leder efter. Jeg vil gå i dybden med teorien om flow, samt give redskaber til hvordan man kan arbejde med at skabe mere balance. Foredraget er fyldt med gode øvelser, teori, praktisk afprøvning i forhold til dig og dit arbejdsliv.

Dette foredrag er velegnet til konferencer, virksomheder, personalegrupper, erhvervsnetværk mv.

Foredragspris: 7.000 – 10.000 kr. + moms & kørsel

Book dit foredrag HER

Foredrag: Om fællesskaber og kreativitet mellem børn og voksne

Dette foredrag handler om at finde tilbage til fællesskabet mellem børn og voksne, ved at skabe kreativt sammen. Et teoretisk og praktisk foredrag.

Med udgangspunkt i børnekultur og teorier om æstetiske læreprocesser samt mine erfaringer fra børnekulturhuset ”Niciolai for børn”, giver jeg her et foredrag der om, at børn og voksne skaber kreativt sammen. Børn og voksnes hverdag er meget adskilt fra hinanden. Vi har travlt og vi vil gerne nå en masse. Jeg giver i foredraget et bud på hvordan det børnekulturelle landskab ser ud i dag samt forslag og øvelser til hvordan børn og voksne kan skabe kreativt sammen.

Foredraget er velegnet til børnehaver, skoler, skolefritidsordninger mv.

Foredragspris: 7.000 – 10.000 kr. + moms & kørsel

Dette foredrag kan bookes direkte på MAIL

Foredrag: Om hvordan vi designer brugbare processer så vi kan skabe den vækst vi ønsker

Dette foredrag handler om at skabe rammer for den optimale proces. Foredraget er bygget op omkring 4D modellen, og vi afprøver teknikkerne undervejs.

Som procesdesigner vil jeg give praktiske eksempler på hvornår og hvordan en proces virker optimalt for at vi kan nå til vores resultat. Med udgangspunkt i 4D modellen guider jeg jer igennem en udviklingsproces som kan bruges både til at designer nye produkter og nye processer for samarbejde og trivsel.

Foredraget er velegnet til både private og offentlige virksomheder. Et oplæg til et fællesmøde, afdelingsmøde eller som opstart til et nyt projekt.

Foredraget er også velegnet til børnehaver, skoler, skolefritidsordninger, forældrebestyrelser mv.

Foredragspris: 7.000 – 10.000 kr. + moms & kørsel

Dette foredrag kan bookes direkte på MAIL