Facilitator tilbyder hjælp til facilitering af din næste udviklingsdag eller konference

Facilitator – hvad er det? Mange spørger mig, – “hvad er det der facilitering?”.

Facilitering betyder at “gøre en proces let”. Det er min opgave at gøre dagen eller processen let og overskuelig for jer, så I kan nå jeres mål inden for rammen.

Når jeg faciliterer, så hjælper jeg virksomheder med at styre en proces, så udbyttet bliver optimalt for jer. Det kan fx være en personaledag eller et udviklingsseminar eller en konference.

Jeg er ordstyrer, mødeleder og tidstager. Jeg er også den der sætter en øvelse eller en samtale i gang. Jeg kan også være den der byder velkommen og være konferencier. Og måske vigtigst af alt, så er jeg den der samle op undervejs og sikrer at I rammer målet.

Book mig som facilitator

Her er nogle af de faciliteringsopgaver jeg har udført.

  • Afvikling af udviklingsdag på Carlsens Forlag
  • Ordstyrer ved netværksmøde i Business Network Langeland
  • BygOvenPå – Facilitering af konference for Erhvervsakademierne
  • Projektudvikling og facilitering af seminar for Den Danske Scenekunstskole
  • Facilitering af bestyrelsesseminar for Teatret Masken
  • Facilitering af digitaliseringsseminar for Mungo Park Allerød
  • Personaledag for Grundfos A/S – Industry Segment Day – (på engelsk)
  • Konference for 3F – Facilitering og implementering
  • Facilitering af personaleproces for Ørstedsskolens SFO
  • Og meget andet…

Prisen afhænger af opgavens omfang. Jeg beregner prisen ud fra en timeløn på 1075 kr. + moms. Hertil tillægges tid for forberedelse samt kørsel.

Book et uforpligtende kaffemøde med mig, så kan jeg fortælle dig hvad jeg kan tilbyde som facilitator.  22 17 11 77    mail@kristinekarlshoej.dk

Facilitator – Hvad er det?

Facilitering kommer fra det latinske “facilis”. Det betyder “at gøre let”. Facilitering er den teknik der gør det lettere for en gruppe mennesker at udrette det, den ønsker. En Facilitator er en mødeleder eller ordstyrer, der guider gruppen ved at styre formen på deltagernes samtale og interaktion. En facilitator har altid fokus på målet i processen, og er med til at sikre at gruppen kommer i land med det planlagte.

En facilitator kan også være med til at skabe stemning, motivere og skabe det rigtige mindset. Når en facilitator træder til ved større arrangementer og konferencer, så handler det primært om at styre processen, tiden og sikre den gode stemning.

Som facilitator får jeg ofte til opgave at hjælpe med idéudvikling i innovationsprocesser. Det gør jeg, fordi jeg også er skarp på udvikling, samtidig med at jeg har fokus på mål, retning og ledelse. At faciliterer processer handler nemlig om at få involveret alle (medarbejdere) så alle føler ejerskab til processen og resultatet.

Faciliterende ledelse

Der er en tydelig sammenhæng mellem facilitering og ledelse. I mit mangeårige arbejde som leder har jeg afprøvet og udviklet på de faciliterende teknikker jeg bruger i mit arbejde som proceskonsulent og facilitator idag.

Når jeg underviser i facilitering (blandt andet på Djøfs Facilitatoruddannelse) så kæder jeg den systemiske ledelsesteori sammen med coachende teknikker og faciliterende teknikker. Til sammen giver det et fundament for “Faciliterende ledelse”.

Sammen med mine samarbejdspartnere tilbyder jeg lederuddannelse på både akademi- og diplomniveau i Faciliterende ledelse. Vil du høre mere om dette, så send mig en mail eller giv mig et kald på 22 17 11 77