By: Kristine Karlshøj On: marts 30, 2020 In: Ikke kategoriseret Comments: 0

Yes! Endelig et blogindlæg om skabeloner til drejebog!

Først får du en lille video om den metode JEG bruger til at opbygge mine drejebøger, når jeg faciliterer alt fra mindre teammøder til store konferencer. Det er én og samme skabelon, men mere eller mindre kompleks.

Efter videoen viser jeg en række forskellige bud på hvordan du kan lave din egen drejebog.

Du ved jo, at jeg er VILD med visualisering, og vil opfordre dig til at tegne din egen drejebog i hånden. Hvis du ikke har mod på det til at starte med, så kan du sagtens lave den på din PC.

Du kan downloade, tyvstjæle, lave om og bygge til.

Skabelonerne er til dig!

Jeg vil tilføje flere og flere skabeloner og links efterhånden som jeg finder dem.

Har DU et godt bud på en skabelon som fortjener at komme her på siden, så send mig gerne et link på MAIL: kristine@karlshoej.co

Rigtig god arbejdslyst!

Flere eksempler på drejebøger:

 

Jeg er vild med at tegne min drejebog i håndbogen. ofte opstår drejebogen mens jeg holder det indledende møde med mine kunder. Vi taler om opgaven og former sammen en struktur for processen, mødet eller konferencen. Drejebogen er for mig ofte en skitse på en serviet, en krusedulle i min notesbog eller en mindmap.
Jeg forsøger nemlig at vente med at lave den endelige drejebog til alle ideer er kommet på banen. Hvis jeg laver den for tidligt, så oplever jeg at kreativiteten stopper, og stukturen tager over.

For det er nemlig DET at drejebogen er vildt god til.

At skabe struktur.

At give ramme.

 

Her kommer løbende flere eksempler på drejebøger

Trackback URL: https://www.kristinekarlshoej.dk/2020/03/30/skabelon-til-drejebog/trackback/