By: Kristine Karlshøj On: juni 26, 2018 In: Ikke kategoriseret Comments: 0

Jeg har gennem 8 uger været motivationscoach for et hold ”warriors”. En sej gruppe mennesker i alle størrelser og fra alle professioner. De har kæmpet med kost og træning hver eneste dag i 8 uger, for at nå deres helt personlige mål.

Her er det allerede nu på sin plads at notere sig, at jeg ved intet om træning! Jeg ved knap nok hvordan man snører løbeskoene. Jeg bliver træt bare jeg ser på mit træningstøj. Men jeg ved noget om at blive motiveret til at nå sine mål, og det vil jeg gerne fortælle dig lidt mere om. Selve træningen har jeg trygt overladt til coach Dennis Rasmussen og konceptet ”Training for Warriors” som du kan læse meget mere om her.


Tænker du: Ferietid = forandring!?

Måske har du også et mål om at komme i bedre form fordi du gerne vil kunne passe den der lidt for lille kjole eller buks der hænger inde i skabet. Har du overvejet hvad der sker inde i din krop mens du knokler med at komme til at se lækker ud udvendig?

Når du fokuserer målrettet på din træning og din kost, så sker der primært to ting inden i dig.

 

1. Du forandrer dit sind, dine vaner og din evne til at mærke dig selv.

2. Du forandrer din indre tilstand i organer, tarme, blod, nerver og celler.

 

Måske mærke du forandringerne i form af humørsvingninger og rastløshed, men også som glæde og stolthed.

Måske mærker du en fysisk forandring i form af anderledes afføring, en “lethed” omkring de indre organer og måske har du bare nemmere ved at trække vejret.


Lær din lort at kende

Jeg er ikke ekspert i hverken psykiske sindstilstande eller afføring, og derfor vil jeg anbefale dig selv at læse lidt mere om netop de to emner. Begge emner er ubetinget vigtige, når du går i gang med at omstrukturere din krop og dit liv.

Især bogen “Tarme med charme” understøtter på alle måder en god kostomlægning og forklarer på grundig vis hvad der sker i dig når du fx spiser hærdet fedt fremfor god olivenolie. Den forklarer også hvordan du kan se forskel på en god lort og en knap så god lort.

Den anden bog jeg vil anbefale handler om at finde fred i dit sind. At lære at være tilstede i nuet. Være glad og nyde det liv som du har fået skænket. Det er en vidunderlig og meget vigtig bog. Prøv ikke at forstå bogen. Lyt blot og lad alle ordene sætte sig i dig. Synk dem langsomt.


Her får du et link til Mofibo, som er én af mange udbydere af e-bøger og lydbøger. Du kan downloade deres App på din telefon, og høre bøgerne mens du går en lang tur, eller kører i bilen på arbejde. Der er 14 dages gratis adgang til lydbøgerne, og det skulle være nok til at lytte til de to bøger.

 

1. “Nuets kraft” af Eckhart Tolle.

2. “Tarme med charme” af Giulia Enders.

 

Rigtig god lyttelyst

 

// Kristine Karlshøj

 


Hvis du vil vide mere om TFW, så tjek lige denne her lille video, hvor nogle af deltagerne fortæller om Training for Warriors.

Trackback URL: https://www.kristinekarlshoej.dk/2018/06/26/hvordan-har-du-det-inde-i-din-krop-motivation-forandring-og-fastholdelse/trackback/