By: Kristine Karlshøj On: april 29, 2018 In: Ikke kategoriseret Comments: 0

På billedet ser du mig og min kæreste. Vi er på strandtur på Læsø, og er i færd med at samle sneglehuse, muslingeskaller og drivtømmer. Når vi kommer hjem til Sydfyn kan vi også samle strandkål, blåmuslinger og ramsløg. Verden er fuld af smukke former og spiselig natur. Og vi nyder naturen og hinanden.

Timerne på stranden er ikke forskellig fra timerne i min virksomhed. Det er én og samme fortælling. I alt hvad jeg gør, tror jeg på en bæredygtig levevis. Jeg tror på, at vi ved at inspirere hinanden og kommunikere med respekt, kan opnå et godt liv. Og det vil jeg gerne være med til at skabe.

Den bedste måde at lære at leve bæredygtigt, er ved at øve sig. Derfor er uddannelse og mestring vigtigt i vores liv. For at uddanne os, er det vigtigt at vi er åbne for refleksion og undren. Disse egenskaber gør at vi kan lære nyt.

Jeg kan hjælpe dig med at mestre at blive en inspirerende leder og gøre din virksomhed til et rart sted at arbejde. Du kan for eksempel tilmelde dig et diplomfag i ledelse i efteråret 2018 – så kan vi bruge hele 6 dage sammen!

Mange hilsner

Kristine


TAG ET DIPLOMFAG I LEDELSE PÅ SYDFYN

Diplommodulet ”Ledelse af forandringsprocesser” giver dig muligheden for, at fylde din ledelsesværktøjskasse op med faciliterende teknikker i forhold til at facilitere forandringer i organisationer.

Læs mere om diplom i ledelse


Mere end et diplomfag i ledelse

Uddannelsen er særligt for dig som arbejder med et fokus på relationer i dit lederskab. Du kommer ikke til at sidde og putte dig på bagerste række på dette modul. Til gengæld vil vi gøre alt for at du gennemgår en personlig og faglig udvikling i løbet af bare 3 måneder, som du kan tage med dig i mange år fremover.

Der er indlagt ekstra tid til personlig udvikling og praktisk træning af faciliterende teknikker. Du får udover uddannelsen også en personlig mentorsamtale med en af underviserne.

Du kan downloade al materialet HER

Du kan tilmelde dig via Køge Handelsskole HER

Du kan læse mere om underviser Mia Tjerrild HER


Diplom i ledelse markedføres i samarbejde med Køge Handelsskole

Trackback URL: https://www.kristinekarlshoej.dk/2018/04/29/jeg-tror-paa-at-et-baeredygtigt-liv-kan-inspirere-til-bedre-ledelse/trackback/