Mit netværksteam er mit guld!

At have faglig dygtige, stabile og kompetente samarbejdspartnere er det allervigtigste for mig. Der ud over så følger humor, fleksibilitet og rummelighed.  Alt dette gør, at vi kan sikre DIG den bedste løsning af din opgave.

Kristine Karlshøj er en “netværksvirksomhed”. Det vil sige, at jeg sammensætter mit team, alt efter hvilken opgave jeg skal løse. Det er både praktisk og nemt. Og ganske fornøjeligt i hverdagen. Jeg har nemlig kun valgt kreative, sjove og indsigtsfulde samarbejdspartnere.

Ofte vil det være Kristine Karlshøj du booker, når du skal have løst en opgave. Er det en større, eller mere kompleks opgave, så kan det ofte være en fordel at være flere konsulenter på opgaven.

Nedenfor kan du lære nogle af mine dygtige samarbejdspartnere at kende. Hvis du gerne vil booke én af dem til en opgave, så kontakt dem blot og hils fra mig. Jeg har skrevet deres kontaktoplysninger, så det er nemt for dig.

Mange hilsner

Kristine Karlshøj

Allan Bojsen – Bojsen IT

“Virkelige og virtuelle netværk” er Allan Bojsen og mit speciale. Og vi er (uden at blinke) verdensmestre til det! Sammen faciliterer vi Basketklubben Rabbits Business Netværk. Der ud over så faciliterer vi workshop og oplæg om virtuelle og virkelige netværk. Allan og jeg er altid på jagt efter gode opgaver som indebærer noget med strategisk netværk. Og det er ingen hemmelighed, at vi har det overordentlig morsomt når vi er sammen. Vi bilder os selv ind, at det også smitter af på vores fælles opgaver og vores kunder.

Allan er desuden en gudbenådet god underviser, og han kan forklare alt om teknik og IT, så man forstår det.

Allans ydelser:

 • SEO
 • Design og udvikling af websites
 • Kurser

www.bojsen.dk

allan@bojsen.dk

+ 45 29 72 09 55

Mia Tjerrild  – Ledelses- og organisationsudvikling

Mia og jeg tilbyder facilitering, lederrådgivning og procesdesign – sammen – og hver for sig. Faktisk så er vi selv overrasket over hvor godt vi supplerer hinanden. Vi har de samme kompetencer, på hver vores måde. Mia Tjerrild er skarp på rekruttering og HR, og har en del erfaringen inden for både det private og kommunale landskab.

Sammen udgør vi et godt team til løsning af større personale- team- og ledelsesudviklingsopgaver.
Mia og jeg tilbyder fra 2018 en lederuddannelse, hvor du kan opnå ledelseskompetencer på diplomniveau.

Mias ydelser:

 • Organisationsudvikling
 • Lederrådgivning
 • HR & rekruttering

www.miatjerrild.dk
mia@miatjerrild.dk
+ 45 30 28 00 99

Marie Wöldike – Visuel identitet

“Business Planner” hedder den produktserie som Marie Wöldike og jeg skaber i fællesskab. Business Planner er både en introduktion til hvordan du sætter mål for din virksomhed, men det er også et planlægningsværktøj og en webbaseret platform. Business Planner udkommer i bogform ultimo 2018, og senere som webplatform og virtuelt netværk. Du kan følge produktudviklingen på vores Facebookside Business Planner.

Der du over så samarbejder Marie og jeg om mange andre opgaver inden for procesdesign og grafisk design. Vi er tilmed naboer i vores kontorfællesskab i NOW Huset i Tullebølle på Langeland.

Hvis du har brug for en stilren grafisk profil, som sidder lige i skabet – så skal du ringe til Marie Wöldike. Hun er tilmed meget nem at samarbejde med – og det kan være en fordel.

Maries ydelser:

 • Visuel identitet
 • Webdesign
 • Tryksager

www.woldike.nu
mw@woldike.nu
+ 45 21 84 30 59

Nis Grønager Madsen – Samskabelse

 

Mr. Samskabelse – Det er nisgmadsen!
Når Nis G Madsen og jeg skaber udviklingsprocesser sammen, så handler det altid om samskabelse i institutioner og kommuner. Og tag ikke fejl af samarbejde og samskabelse. Det er to vidt forskellige begreber. Hvis du vil vide mere om hvad samskabelse er for en størrelse, så tjek Nis G Madsens side ud, og læs hans letforståelige og fremragende bøger om emnet.

Nis tager i sine oplæg og foredrag udgangspunkt i praktiske eksempler, så det bliver nemt for dig at overføre din nye viden til din hverdag.

Nis og jeg kan bookes til samskabelsesprocesser, hvor vi udfolder begrebet og samtidig arbejder praktisk med nye handlemuligheder.

Nis´ ydelser:

 • Samskabelse
 • Foredrag

www.nisgmadsen.com

+45 30 26 36 22