By: Kristine Karlshøj On: december 10, 2017 In: Ikke kategoriseret Comments: 0

Mia er min nye samarbejdspartner. Og jeg er rigtig glad for hende. Hun er meget kompetent, smuk, glad, og fanden i voldsk på den der rigtig sunde måde.

Første gang jeg mødte Mia stod vi med snuden ned i hendes Vision Board. Hun var i gang med at visualisere hendes visioner for sin virksomhed for 2017. Hun havde tidligere haft en træls oplevelse med en samarbejdspartner, og prøvede på alle måder at visualisere med billeder og ord, at hun aldrig mere skulle samarbejde med nogen igen. Aldrig mere!

Vi stod sammen og analysere billede, stemninger og farver, mens Mia fortalte om sin historier fra fortiden. Billederne på hendes planche sagde bare noget helt andet end de ord der kom ud af Mias mund. Da vi havde talt sammen i et stykke tid, så gav Mia udtryk for at hun vist lige skulle have en pause og tænke sig lidt om. Vi holdt en god lang frokost, og efter pausen genoptog Mia sit arbejde med Vision Board.

Jeg bruger selv Vision Board som visualiseringsredskab i min virksomhed. Jeg plejer at sige, at ”et Vision Board lyver ikke”. Om jeg vil eller ej, så sker der et eller andet intuitivt, når jeg finder billeder, farver og stemninger frem til Vision Board. Jeg har ikke altid en klar ide om hvad visualiseringen skal fortælle mig, eller hvad den skal bruges til, men jeg ved at den er vigtig.

Mia stod denne frostklare dag i starten af januar 2017 med næsen ned i nogle billeder, som på ingen måde sagde hende noget. Det “strittede” i alle retninger. Og efter lang tid kigger hun op og siger, ”jeg overgiver mig”. Jeg tror at jeg skal starte med at finde mig selv – derefter skal jeg finde ud af hvem jeg gerne vil samarbejde med. Og det var løsningen. Det var også målet for det det personlige udviklingsarbejde som Mia skulle prioritere i hele 2017.

I november sendte Mia Tjerrild og jeg de første røgsignaler ud sammen på Facebook og LinkedIn. Vi havde indgået en samarbejdsaftale, og var i gang med at produktudvikle vores første fælles produkter til kommunale kunder.

Mia sidder lige nu i Haderslev og er i gang med at skrive julekort til vore kommende kunder i de 98 danske kommuner. I vil nemlig gerne fortælle vores fælles kommunale netværk, at vi tilbyder facilitering af større konferencer – sammen. Vi tilbyder også lederuddannelse på diplomniveau. Men det får de kommunale rødder først mere af vide om senere. Nu skal de vist lige have overstået jul og nytår – så kan vi sammen visualisere 2018 over en kop kaffe.

 

Vil du gerne lære Mia bedre at kende – så tjek hendes nye website.

Vil du på kursus i Vision Board (og måske få en ny ven) – så klik ind på kurset her.

Trackback URL: https://www.kristinekarlshoej.dk/2017/12/10/jeg-moedte-mia-midt-i-et-vision-board/trackback/